RELEKWIE 2011

DNA relekwie

DNA relekwie

RELIKWIE 2011

Als ik dood ga geef ik mijn lichaam aan de wetenschap. Dat heb ik vast laten leggen bij de notaris. Mijn zoon mag bij mijn overlijden een feestje geven samen met mijn vrienden en kennissen, zonder de aanwezigheid van mijn dode lichaam. Daarom heb ik vast een relikwie gemaakt, voor later op de schoorsteenmantel of op de vensterbank.
Niet voor mijn DNA want dat wil toch niemand.

Materiaal: bloed, rotte getrokken tand. haar, nagels, eelt. en sputum. (Dat laatste moet ik nog een keer doen, spugen in een flesje)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s